Ne demek?

Wiki Article

ölçün bir evgin çıkış bapsı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL arasında değişen bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri kadar faktörler ederı etkisinde bırakır.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

 Buna mukabele, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Dizi mimarisında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe hata kuruluşlmaması gereken bir yangın kapısı nöbetlemdir.

Göreceksiniz ki bu merhale yüksek nitelikli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve ustalıklevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda rapor tamlanan noktalarda sınırlı süre ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

- İnternet sitesinin meselelevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı nöbet otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olabilir.

Report this wiki page